Utmaningen

När du inte inser att ditt sinne påverkar allt du gör, kommer du att stöta på samma utmaningar om och om igen och undra varför. I det här läget söker de flesta av oss svar utanför oss själva. Detta gäller oavsett vilken del av vårt liv som vi tittar på.

Men det finns en logik som redan verkar inom oss människor, och som alltid har gjort det.

När vi börjar förstå hur vårt eget sinne fungerar och responderar till denna logik ger det oss möjligheter att lösa upp gamla mönster som inte hjälper oss.

Logiken fungerar på så sätt att när vi börjar fungera mer naturligt, med ett fritt sinne, börjar vi agera utifrån en högre nivå av klarhet. Detta gör att våra utmaningar och problem förändras och vi får bokstavligen tillgång till helt ny förmåga och nya möjligheter.

Vad du kan vänta dig

1. En utmanande resa: Förändring kräver fokuserat arbete, engagemang och tid från din sida.
2. Ärlighet och självrannsakan: Du måste vara villig att vara uppriktig, både mot dig själv och mig.
3. Öppenhet för nya perspektiv: Var beredd på att ifrågasätta dina nuvarande övertygelser och acceptera att du kan ha fel i många avseenden.

Men allt börjar i ett starkt beslut: Du måste ha nått en punkt där du bestämt dig att göra en bestående förändring i dig själv. Först när detta är gjort kan verkligt arbete börja.

Min roll

Jag har drygt 10 års erfarenhet av att arbeta med mig själv och andra människor. Därför har jag kunskapen och erfarenheten för att vägleda dig genom denna process. Men kom ihåg: jag kan inte göra förändringen åt dig. Din framgång är helt beroende av ditt eget engagemang och villighet att göra det nödvändiga arbetet.

En inbjudan till förändring

Om du är villig att utmana dig själv och närma dig möjligheten till att se hur din nya  framtid kan bli – då är jag här för att stödja och guida dig. Genom att arbeta med mig kommer du till djupare självkännedom och får kunskap i hur du kan navigera alla sorts utmaningar. Både de du har nu, men också för framtiden.

Det här kallas ibland att grunda sig i vem eller vad man är. Att grunda sig i livet.

Mitt mål är att skapa en bestående förändring för dig.

Hur börjar vi

Vi gör tillsammans en kartläggning av ditt nuläge, där du tar fram din startpunkt och målsättning. Du tydliggör de delar av ditt liv där ditt behov av förändring är störst. Det kan vara saker som du är medveten om sedan tidigare, men även annat.

Boka ett första samtal i min onlinekalender

Detta samtal kostar inte en krona och är till för att vi ska få en möjlighet att träffa varandra. Väljer vi att gå vidare så tar vi det därifrån.